Selecteer een pagina

Workshops Assen Drenthe leuk voor iedereen

Workshops leuke combinatie
van iets nieuws leren en plezier

Wij bieden leuke workshops voor jouw groepsuitje, familieuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of bedrijfsuitje in Drenthe. Hieronder tref je een overzicht van de workshops die wij je kunnen bieden. Wanneer je met je groep op Camping de Ommekeer aanwezig bent organiseren wij graag een passend programma. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs en voor ieder budget! Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Groepsschilderen / Teampainting

Groepsschilderen / Teampainting

Ervaar hoe leuk het is om samen te schilderen en een mooi kunstwerk te maken! Ontdek je eigen en elkaars onverwachte creatieve talenten, met een mooi schilderij als eindresultaat.

Lees meer
Portettekenen

Portettekenen

Maak een portret van de jubilaris, de vertrekkende collega of het aanstaande bruidspaar. Of portretteer elkaar. Test je eigen creativiteit op papier!

Lees meer
Drama / Theaterspel

Drama / Theaterspel

Hoe groot is jouw improvisatievermogen? Ben je al eens uit je rol gevallen? Onder begeleiding wordt een kort toneelstuk ingestudeerd en opgevoerd voor de groep.

Lees meer

Koken

Camping de Ommekeer beschikt over een professionele keuken. In kleine groepjes kunnen allerlei lekkernijen worden gemaakt die daarna natuurlijk gezamenlijk worden opgegeten.

Lees meer

Pin It on Pinterest