Selecteer een pagina

Wat te doen in Assen Drenthe

Gunstige vakantie
ligging Witterzomer

Tijdens je welverdiende vakantie wil je natuurlijk wel leuke dingen doen. Camping de Ommekeer ligt in het rustige dorp Witten, in de gemeente Assen. Ideaal tussen het gezellige centrum van Assen en de prachtige natuur van Drenthe voor prachtige wandel- en fietstochten.

Recreatieplas & Bos

Gezellige stad Assen

Vlakbij TT Assen

Fietsen & Wandelen

Recreatieplas en bos
grenzen aan de camping

De achterzijde van Camping de Ommekeer grenst aan een grote recreatieplas, welke deel uit maakt van het recreatiegebied Baggelhuizen. Er zijn hier ruime mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, surfen, kanovaren en andere outdoor activiteiten. Op Camping de Ommekeer zijn kano’s aanwezig. Direct in de buurt ligt ook het prachtige Pelinckbos.

Vlakbij Assen

Camping de Ommekeer ligt op 4 kilometer van het centrum van Assen. Assen is een gezellige stad met veel historie. Je kunt hier gezellig winkelen, uit eten gaan, het Drents Museum bezoeken of een rondje maken langs erfgoed, kerken en galerieën. Meer informatie over Assen en een evenementenkalender vind je op ditisassen.nl

TT Circuit Assen

Op 2500 meter van Camping de Ommekeer ligt TT Circuit Assen. De evenementen die hier georganiseerd worden zijn fantastisch voor echte motorliefhebbers maar trekken ook altijd vele dagjesmensen. Een bezoek aan het TT Circuit staat namelijk garant voor een gezellige dag met veel spektakel. Voor een overzicht van evenementen op het circuit zie ttcircuit.com

Fietsen & Wandelen

Direct vanaf de camping kun je heerlijk wandelen en fietsen door het mooie Drentse landschap. Op de camping zijn kaarten aanwezig voor prachtige routes.
afstand naar supermarkt: 2000 m
afstand naar restaurant: 500 m

Pin It on Pinterest