Selecteer een pagina

Outdoor activiteiten Assen Drenthe

Ideale locatie voor
jouw outdoor activiteiten

Camping de Ommekeer is een uitstekende uitvalsbasis voor leuke outdoor activiteiten. Hieronder treft je een overzicht van de mogelijkheden. Voor elke groep organiseren wij graag een passend programma, bijvoorbeeld voor je schoolkamp, trainingskamp, bedrijfsuitje of familiedag. Er kunnen meerdere activiteiten worden gecombineerd, afhankelijk van de grootte van de groep. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs en voor ieder budget ! Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Fietsen

Fietsen

Direct vanaf de camping kun je prachtig fietsen door het recreatiegebied Baggelhuizen, het Peelinckbos en het Drentse landschap. Er zijn diverse routes beschikbaar met verschillende afstanden. Wij regelen een huurfiets voor je.

Lees meer
Klootschieten

Klootschieten

Vanaf de camping is een prachtige route uitgezet waarlangs u met groepjes van ongeveer 6 personen gaat klootschieten. Het gaat erom om met zo min mogelijk worpen de finish te halen. De spelregels worden ter plaatse uitgelegd.

Lees meer
Kanospeurtocht

Kanospeurtocht

Direct naast de camping ligt de recreatieplas Baggelhuizen. In een kano met maximaal 3 personen, zoek je door middel van aanwijzingen op een kaart letters bij elkaar die de sleutel vormen tot een puzzelwoord. De kano met de snelste tijd of de slimste.

Lees meer
Boogschieten

Boogschieten

Zelf schieten met een echte pijl en boog. Wie is de beste Robin Hood ? Wie doorboort de appel ? Goede uitleg en professionele begeleiding. Duur: 1 uur Groepsgrootte: 15 personen

Lees meer
Buksschieten

Buksschieten

Zelf schieten met een luchtbuks. Wie schiet er sneller dan zijn schaduw ? Wie heeft de beste concentratie ? Goede uitleg en professionele begeleiding.

Lees meer
Clinic Duiken

Clinic Duiken

Heb je wel eens een kijkje onder water genomen in de Baggelhuizerplas, terwijl je perslucht inademt? Onder professionele begeleiding krijg je uitleg.

Lees meer

Pin It on Pinterest