Selecteer een pagina

Outdoor activiteiten Assen Drenthe

Ideale locatie voor
jouw outdoor activiteiten

Camping de Ommekeer is een uitstekende uitvalsbasis voor leuke outdoor activiteiten. Hieronder treft je een overzicht van de mogelijkheden. Voor elke groep organiseren wij graag een passend programma, bijvoorbeeld voor je schoolkamp, trainingskamp, bedrijfsuitje of familiedag. Er kunnen meerdere activiteiten worden gecombineerd, afhankelijk van de grootte van de groep. Kijk eens op onze website www.outdoor-drenthe.com voor al onze mogelijkheden!

Fietsen

Fietsen

Direct vanaf de camping kun je prachtig fietsen door het recreatiegebied Baggelhuizen, het Peelinckbos en het Drentse landschap. Er zijn diverse routes beschikbaar met verschillende afstanden. Wij regelen een huurfiets voor je.

Lees meer
Klootschieten

Klootschieten

Vanaf de camping is een prachtige route uitgezet waarlangs u met groepjes van ongeveer 6 personen gaat klootschieten. Het gaat erom om met zo min mogelijk worpen de finish te halen. De spelregels worden ter plaatse uitgelegd.

Lees meer
Kanospeurtocht

Kanospeurtocht

Direct naast de camping ligt de recreatieplas Baggelhuizen. In een kano met maximaal 3 personen, zoek je door middel van aanwijzingen op een kaart letters bij elkaar die de sleutel vormen tot een puzzelwoord. De kano met de snelste tijd of de slimste.

Lees meer
Boogschieten

Boogschieten

Zelf schieten met een echte pijl en boog. Wie is de beste Robin Hood ? Wie doorboort de appel ? Goede uitleg en professionele begeleiding. Duur: 1 uur Groepsgrootte: 15 personen

Lees meer
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

In deze expeditie ga je de strijd aan met het andere team. De variërende proeven zijn uitdagend en zitten vol actie.

Lees meer
Wie is de Mol

Wie is de Mol

Lukt het jullie om de Mol er uit te pikken of gaat de Mol er met al jullie geld vandoor..? Niemand is te vertrouwen..

Lees meer
Clinic Segway rijden

Clinic Segway rijden

Bij ons op de camping leer je onder professionele begeleiding hoe je op een segway rijdt. Als je de kunst onder de knie hebt ga je gezamenlijk een prachtige route rijden door het recreatiegebied Baggelhuizen en het Peelinckbos.

Lees meer
Wandelen

Wandelen

Direct vanaf de camping kun je prachtig wandelen door het recreatiegebied Baggelhuizen en het Peelinckbos samen met een begeleider die je veel kan vertellen over plaatselijke bijzonderheden en wetenswaardigheden van de natuur.

Lees meer

Pin It on Pinterest