Selecteer een pagina

groepskamperen Assen Drenthe gezellig met elkaar

Met leuk gezelschap
je eigen privé camping

Camping de Ommekeer kan ook in zijn geheel afgehuurd worden voor je groep, school of vereniging. Dit betekent dat je de hele camping met alle faciliteiten beschikbaar hebt voor jouw groep tot 60 personen. Je kunt dan gezellig met elkaar groepskamperen, zonder dat er andere personen op de camping aanwezig zijn. Ideaal voor schoolreisje, schoolkamp, trainingskamp, clinic, vriendenweekend of familieweekend.

Tussen Stad & Natuur

Ideaal voor groepen

Vele mogelijkheden

Voordelig geprijsd

Hoe wil jij overnachten
op je eigen privé camping?

Je kunt je eigen tenten, caravans en/of campers meenemen of groepstenten bij ons huren (meerprijs). Zijn er ook mensen in de groep die liever niet kamperen? Geen enkel probleem wij hebben ook vier comfortabele B&B kamers beschikbaar (meerprijs).

Geniet tijdens groepskamperen
van alle mooie camping faciliteiten

Jouw eigen groepskampeerterrein: 2000 m2 kampeergrond. Een ruime (feest)tent van 90m2. De tent is flexibel ingericht en hierdoor voor heel veel doeleinden geschikt. Je kunt hier eten, een bonte avond houden, feest vieren en nog veel meer. Overdekte activiteitenruimte 80m2. Professionele keuken, ingericht om voor grote groepen maaltijden te verzorgen. Heb je geen zin om te koken? Wij kunnen ook professionele catering voor je regelen (meerprijs)! Sanitair, schoon en goed onderhouden. Een grote recreatieplas achter de camping waar je fijn kunt zwemmen, vissen en kanoën.

Leuke groepsactiviteiten
outdoor en workshops

Tijdens je verblijf kun je natuurlijk helemaal jouw eigen programma inrichten. Desgewenst kunnen wij leuke groepsactiviteiten voor je organiseren, kijk maar eens naar de mogelijkheden op het gebied van outdoor en workshops. Heeft je bijeenkomst een bepaald doel, bijvoorbeeld teambuiding of binding, dan kunnen wij het programma hier op afstemmen. Hierbij leveren wij graag maatwerk! Neem vooral gerust contact met ons op om te overleggen. Er kan veel!

Tarief groepskamperen

Groepskamperen: € 400,- per etmaal, maximaal 60 personen (bij uitzondering worden grotere groepen toegelaten tegen een meerprijs van € 5,- per persoon per etmaal).
Inclusief: toeristenbelasting en stroom.

Exclusief:  B&B faciliteiten en eindschoonmaak van € 100,-. De eindschoonmaak wordt niet in rekening gebracht wanneer de accommodatie wordt achtergelaten zoals hij is aangetroffen. Betaling dient vooraf te gebeuren, inclusief een waarborgsom van € 100,-

Wil je reserveren
voor een groep ?

Neemt gerust contact op voor een vrijblijvende aanvraag. Na overleg maken wij graag een passende offerte.

Pin It on Pinterest