Selecteer een pagina

Familiedag Familieweekend Assen Drenthe

Met de familie gezellig een
dagje of weekend bij elkaar

Met de familie gezellig een dagje bij elkaar, lekker bijpraten en leuke dingen doen? Op Camping de Ommekeer ontvangen wij je graag voor jouw familiedag. Samen stellen wij een leuk programma op, waarbij je gebruik kunt maken van alle groepsfaciliteiten op ons bedrijf. Zoals de gezellige activiteitenruimte, de feesttent, het terras en voldoende modern en schoon sanitair. En natuurlijk de prachtige bosrijke buitenruimte en de grote recreatieplas.

Tussen Stad & Natuur

Bos en Recreatieplas

Mooie Faciliteiten

Voordelig geprijsd

Leuk activiteiten en workshops
voor de hele familie jong en oud

De activiteiten en workshops die wij kunnen bieden zijn leuk voor jong en oud. Gaan jullie samen schilderen, koken of lekker actief buiten bezig met een fietstocht, klootschieten of bijvoorbeeld boogschieten? Natuurlijk verzorgen wij graag de catering van je gezellige familiedag. Dit doen wij in samenwerking met een professionele en ervaren cateraar.

Vind je een familiedag te kort?
Wat dacht je van een familieweekend

Vind je één familiedag te kort? Maak er dan een onvergetelijk familieweekend van en kom lekker kamperen op onze groepscamping. Zijn er ook familieleden zonder kampeermiddel? Geen enkel probleem zij kunnen verblijven in een van onze vier voordelige B&B-kamers.

Hierbij leveren wij graag maatwerk! Neem vooral gerust contact met ons op om te overleggen. Er kan veel!

Pin It on Pinterest