Selecteer een pagina

Bindingsdag Assen Drenthe ideaal voor bedrijven

Gegarandeerd véél
plezier met je collega’s

Een bindingsdag is een dag vol leuke groepsactiviteiten en workshops, gericht op het beter leren kennen van je collega’s. Een bindingsdag draagt bij aan de teamspirit en samenwerking binnen jouw bedrijf. Op Camping de Ommekeer ontvangen wij je graag voor jouw succesvolle bindingsdag.

y

Gediplomeerd Coach

Leuke Activiteiten

Leuke Workshops

Voordelig geprijsd

Het programma voor
een succesvolle bindingsdag

Samen stellen wij een leuk programma op, waarbij je gebruik kunt maken van alle groepsfaciliteiten op ons bedrijf. Zoals de gezellige activiteitenruimte, de feesttent, het terras en voldoende modern en schoon sanitair. En natuurlijk de prachtige, bosrijke buitenruimte en de grote recreatieplas.

Met je collega’s deelnemen aan
leuke Activiteiten en Workshops

De activiteiten en workshops die wij kunnen bieden zijn leuk voor alle leeftijden binnen je bedrijf. Gaan jullie samen schilderen, koken of lekker actief buiten bezig met een fietstocht, klootschieten of bijvoorbeeld rijden op een segway?

Kijk ook eens naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van bedrijfscoaching en teambuilding.

Samen genieten van lekker
en goed verzorgde Catering

Natuurlijk verzorgen wij graag de catering van je gezellige bindingsdag. Dit doen wij in samenwerking met een professionele en ervaren cateraar. Wij leveren graag maatwerk voor bindingsdag met optimaal resultaat! Neem vooral contact met ons op om te overleggen. Er kan veel!

Pin It on Pinterest