Direct reserveren

Leuke workshops voor groepen in Drenthe

Workshops zijn een leuke combinatie van iets nieuws leren en plezier.  Wij bieden leuke workshops voor uw groepsuitje, familieuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of bedrijfsuitje in Drenthe. Hieronder treft u een overzicht van de workshops die wij u kunnen bieden.

Wanneer u met uw groep op Camping de Ommekeer aanwezig bent organiseren wij graag een passend programma. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs en voor ieder budget! Wij maken graag een offerte voor u. Vraag naar de mogelijkheden via ons  contactformulier.

Groepsschilderen / Teampainting

Groepsschilderen / Teampainting

Ervaar hoe leuk het is om samen te schilderen en een mooi kunstwerk te maken! Ontdek je eigen en elkaars onverwachte creatieve talenten, met een mooi schilderij als eindresultaat.

Duur: 1-2 uur

Groepsgrootte: Ongelimiteerd

Prijs: € 15,- per persoon

Portettekenen

Portettekenen

Maak een portret van de jubilaris, de vertrekkende collega of het aanstaande bruidspaar. Of portretteer elkaar. Test je eigen creativiteit op papier!

Duur: 1-2 uur

Groepsgrootte: Ongelimiteerd

Prijs: € 15,- per persoon

Drama / Theaterspel

Drama / Theaterspel

Hoe groot is jouw improvisatievermogen? Ben je al eens uit je rol gevallen? Onder begeleiding wordt een kort toneelstuk ingestudeerd en opgevoerd voor de groep. Een verrassende ervaring waarbij nieuwe talenten op zullen staan….

Duur: 2 uur

Groepsgrootte: 5-10 personen

Prijs: € 15,- per persoon

Koken

Camping de Ommekeer beschikt over een professionele keuken. In kleine groepjes kunnen allerlei lekkernijen worden gemaakt die daarna natuurlijk gezamenlijk worden opgegeten. De workshops worden naar wens ingevuld.

Duur: 3 uur

Groepsgrootte: Maximaal 6 personen

Prijs: Prijs in overleg

Activiteit op verzoek / Maatwerk

Graag ontwikkelen wij een activiteit op maat voor uw groep. Bespreek uw suggesties. Via onze relaties kunnen wij allerlei activiteiten aanbieden. Wij hebben zin in een uitdaging….