Direct reserveren
Outdoor

Outdoor in Drenthe

Camping de Ommekeer is een uitstekende uitvalsbasis voor leuke outdoor activiteiten. Hieronder treft u een overzicht van de mogelijkheden. Voor elke groep organiseren wij graag een passend programma, bijvoorbeeld voor uw schoolkamp, trainingskamp, bedrijfsuitje of familiedag. Er kunnen meerdere activiteiten worden gecombineerd, afhankelijk van de grootte van de groep. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs en voor ieder budget ! Wij maken graag een offerte voor u.

Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Fietsen

Fietsen

Direct vanaf de camping kunt u prachtig fietsen door het recreatiegebied Baggelhuizen, het Peelinckbos en het Drentse landschap. Er zijn diverse routes beschikbaar met verschillende afstanden.  Wij regelen een huurfiets voor u.

Duur: 1-3 uur

Groepsgrootte: Ongelimiteerd

Prijs: € 10,- per persoon

Klootschieten

Vanaf de camping is een prachtige route uitgezet waarlangs u met groepjes van ongeveer 6 personen gaat klootschieten. Het gaat erom om met zo min mogelijk worpen de finish te halen. De spelregels worden ter plaatse uitgelegd.

Duur: 1-2 uur

Groepsgrootte: Ongelimiteerd in groepjes van 6 personen

Prijs: € 10,- per persoon

Kanospeurtocht

Direct naast de camping ligt de recreatieplas Baggelhuizen.  In een kano met maximaal 3 personen, zoekt u door middel van aanwijzingen op een kaart letters bij elkaar die de sleutel  vormen tot een puzzelwoord.  De kano met de snelste tijd of de slimste mensen winnen.

Duur: 1 uur

Groepsgrootte: 15 personen

Prijs: € 10,- per persoon

Boogschieten

Zelf schieten met een echte pijl en boog. Wie is de beste Robin Hood ? Wie doorboort de appel ? Goede uitleg en professionele begeleiding.

Duur: 1 uur

Groepsgrootte: 15 personen

Prijs: € 10,- per persoon

Buksschieten

Zelf schieten met een luchtbuks. Wie schiet er sneller dan zijn schaduw ? Wie heeft de beste concentratie ? Goede uitleg en professionele begeleiding

Duur: 1 uur

Groepsgrootte: 15 personen

Prijs: € 10,- per persoon

Clinic Duiken

Clinic Duiken

Heeft u wel eens een kijkje onder water genomen in de Baggelhuizerplas, terwijl u perslucht inademt? Onder professionele begeleiding krijgt u uitleg over de duiksport. Wij zorgen voor een passende uitrusting. Uiteraard moet u wel uw zwemkleding meenemen. Een bijzondere en avontuurlijke ervaring.

Duur: 1 uur

Groepsgrootte: Minimaal 15 personen

Prijs: € 30,- per persoon

Clinic Segway rijden

Clinic Segway rijden

Bij ons op de camping leert u onder professionele begeleiding hoe u op een segway rijdt. Als u de kunst onder de knie heeft gaat u gezamenlijk een prachtige route rijden door het recreatiegebied Baggelhuizen en het Peelinckbos. Een bijzondere ervaring….

Duur: 3 uur

Groepsgrootte: Minimaal 15 personen

Prijs: € 60,- per persoon

Wandelen

Wandelen

Direct vanaf de camping kunt u prachtig wandelen door het recreatiegebied Baggelhuizen en het Peelinckbos samen met een begeleider die u veel kan vertellen over plaatselijke bijzonderheden en wetenswaardigheden van de natuur.

Duur: 1-2 uur

Groepsgrootte: Ongelimiteerd

Prijs: Prijs: € 5, – per persoon / € 125,- per groep

Activiteit op verzoek / Maatwerk

Graag ontwikkelen wij een activiteit op maat voor uw groep. Bespreek uw suggesties. Via onze relaties kunnen wij allerlei activiteiten aanbieden. Wij hebben zin in een uitdaging….