Direct reserveren
Omgeving

De gunstige ligging van De Ommekeer, Assen, Drenthe

De Ommekeer ligt in het rustige dorp Witten, in de gemeente Assen. Ideaal tussen het gezellige centrum van Assen en de prachtige natuur van Drenthe voor prachtige wandel- en fietstochten.

Recreatieplas en bos grenzen aan de camping

Aan de achterzijde van De Ommekeer grenst aan een grote recreatieplas, welke deel uit maakt van het recreatiegebied Baggelhuizen. Er zijn hier ruime mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, surfen, kanovaren en andere buitenactiviteiten. Op De Ommekeer zijn kano’s aanwezig. Direct in de buurt ligt ook het prachtige Pelinckbos.

Vlakbij Assen

De Ommekeer ligt op 4 kilometer van het centrum van Assen. Assen is een gezellige stad met veel historie. U kunt hier gezellig winkelen, uit eten gaan, het Drents Museum bezoeken of een rondje maken langs erfgoed, kerken en galerieën. Informatie over Assen en een evenementenkalender vindt u op: www.ditisassen.nl

TT Circuit Assen

Op 2500 meter van De Ommekeer ligt TT Circuit Assen. De evenementen die hier georganiseerd worden zijn fantastisch voor echte motorliefhebbers maar trekken ook altijd vele dagjesmensen. Een bezoek aan het TT Circuit staat namelijk garant voor een gezellige dag met veel spektakel. Voor een overzicht van evenementen op het circuit:  www.ttcircuit.com

Fietsen/Wandelen

Direct vanaf de camping kunt u prachtig wandelen en fietsen door het mooie Drentse landschap. Op de camping zijn kaarten aanwezig voor prachtige routes.

  • Afstand naar supermarkt: 2000m
  • Afstand naar restaurant: 500 m