Direct reserveren

Nieuws & Events

09-06-2016: NK Danskampioenschappen

Vier dagen lang is de dansvloer van de Bonte Wever het domein van ballroom- en latindansers. Zie www.dutch-al.nl. Boek een overnachting in de B&B de Ommekeer op slechts 2 km afstand van de Bonte Wever.

www.brandweersurvival.nl

Camping de Ommekeer werk samen met www.brandweersurvival.nl. Samen actief en sportief bezig zijn. Voer als team diverse teambuilding en survival opdrachten uit en leer je collega’s beter kennen. Iedereen kan nu voor 1 dag brandweerman of vrouw zijn. Kijk op de site voor een bijzonder bedrijfsuitje, teambuildingsdag, vrijgezellenfeest of workshop.  Camping de Ommekeer staat garant voor een mooie en prettige accommodatie en kan via een cateraar voor de verzorging van de inwendige mens zorgen. De brandweersurvival organiseert de activiteiten.

FB_IMG_1442349201296

10-03-2016: WK IJSspeedway

Het geluid van ronkende motoren crossend over het ijs. Drie dagen lang spanning en spektakel op de 400 meter ijsbaan van de Bonte Wever in Assen. U goede overnachtingsmogelijkheid vindt u bij Bed and Breakfast De Ommekeer in Assen.

01-01-2016: Campingseizoen

Na de jaarwisseling is Camping de Ommekeer al weer begonnen met de voorbereidingen voor het seizoen 2016. Het is de bedoeling dat al in maart de eerste activiteiten plaats gaan vinden. Er wordt hard gewerkt zodat alles weer op tijd kan beginnen.