Direct reserveren
Groepen

Groepskamperen

Groepskamperen in Drenthe

Camping de Ommekeer kan ook in zijn geheel afgehuurd worden door een groep, school of vereniging. Dit betekent dat u de hele camping met alle faciliteiten beschikbaar heeft voor u groep tot 60 personen. U kunt dan gezellig met elkaar groepskamperen, zonder dat er andere personen op de camping aanwezig zijn. Ideaal voor een schoolreisje, schoolkamp, trainingskamp, vriendenweekend of familieweekend. U kunt uw eigen tenten, caravans en/of campers meenemen of u kunt groepstenten bij ons huren (meerprijs). Zijn er ook mensen in de groep die liever niet kamperen? Wij hebben ook vier B&B-kamers beschikbaar (meerprijs).

Tijdens het groepskamperen heeft u de beschikking over:

  • Uw eigen groepskampeerterrein: 2000 m2 kampeergrond.
  • Een ruime (feest)tent van 90m2. De tent is flexibel ingericht en hierdoor voor heel veel doeleinden geschikt. U kunt hier eten, een bonte avond houden, feest vieren en nog veel meer.
  • Overdekte activiteitenruimte 80m2.
  • Professionele keuken, ingericht om voor grote groepen maaltijden te verzorgen.
  • Heeft u geen zin om te koken? Wij kunnen ook de catering voor u regelen (meerprijs)!
  • Sanitair, schoon en goed onderhouden.
  • Een grote recreatieplas achter de camping waar u kunt zwemmen, vissen en kanoën.

Leuke groepsactiviteiten; outdoor en workshops

Tijdens uw verblijf kunt u natuurlijk helemaal uw eigen programma bepalen. Desgewenst kunnen wij leuke groepsactiviteiten voor u organiseren, kijk maar eens naar de mogelijkheden op het gebied van outdoor en workshops. Heeft uw bijeenkomst een bepaald doel, bijvoorbeeld teambuiding of binding, dan kunnen wij het programma hier op afstemmen. Hierbij leveren wij graag maatwerk! Neem vooral contact met ons op om te overleggen. Er kan veel!

Tarief

Groepskamperen: € 350,- per etmaal, maximaal 60 personen (bij uitzondering worden grotere groepen toegelaten tegen een meerprijs van € 5,- per persoon per etmaal).

Inclusief: toeristenbelasting en stroom,

Exclusief:  B&B faciliteiten en eindschoonmaak van € 50,-. De eindschoonmaak wordt niet in rekening gebracht wanneer de accommodatie wordt achtergelaten zoals hij is aangetroffen.

Betaling dient vooraf te gebeuren, inclusief een waarborgsom van € 100,-.

Wilt u reserveren voor een groep ? Neemt u dan contact op via het contactformulier. Na overleg maken wij graag in overleg een passende offerte.