Direct reserveren

Coaching

Op Camping de Ommekeer is een gediplomeerd coach/trainer/creatief therapeut. Hierdoor kunnen wij uw bedrijf helpen met leuke en inspirerende programma’s die ook nog bijdragen aan de teamspirit, motivatie en binding van uw medewerkers. Lees hieronder meer over de mogelijkheden op het gebied van coaching.

Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs en voor ieder budget ! Wij maken graag een offerte voor u. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier. Zie voor meer informatie: www.deommekeerpersoonlijkadvies.nl

Bedrijfscoaching

Wilt u uw team versterken ? Bij bedrijfscoaching voor teams ligt het accent op samenwerking en teamprestaties. Camping de Ommekeer werkt samen met een ervaren en gediplomeerd coach, trainer, creatief therapeut. Bedrijfscoaching levert  een bijdrage aan energieke, productieve en gezonde mensen.

De aanpak wordt afgestemd op de organisatie en het onderwerp, is maatwerk!

Duur: Sessies van 3,5 uur

Groepsgrootte: Maximaal 30 personen

Prijs: € 350,-

Teambuilding

Wilt u uw team versterken ? Bij teambuilding ligt het accent op samenwerking en teamprestaties. Camping de Ommekeer werkt samen met een ervaren en gediplomeerd coach, trainer, creatief therapeut. Teambuilding levert  een bijdrage aan energieke, productieve en gezonde mensen.

De aanpak wordt afgestemd op de organisatie en is maatwerk!
●   Verbeteren van de onderlinge communicatie
●   Denken vanuit oplossingen
●   Zorgt voor s toename in veranderingsbereidheid van medewerkers
●   Bevordert betrokkenheid en samenhorigheid
●   Geeft de deelnemers energie

Door  verfrissende en energieke interactieve oefeningen worden medewerkers geprikkeld om op een andere manier te denken:  “out of de box”. Door de krachten te bundelen worden er creatieve oplossingen gevonden voor het schijnbaar onmogelijke. Uw boodschap en doelstellingen staan daarbij altijd centraal.

Duur: Sessies van 3,5 uur

Groepsgrootte: Maximaal 30 personen

Prijs: € 350,- ( maatwerk incl. voorbereiding )

Wandelcoaching

Wilt u uw team versterken ? Draait uw team niet optimaal ? Zijn er onderlinge strubbelingen ? Kom dan met uw team in beweging ! Onder leiding van een professionele coach/trainer wordt het team in verschillende samenstellingen met gerichte opdrachten op pad gestuurd. De natuur biedt een inspirerende omgeving om op een andere manier tegen zaken aan te kijken. Tijdens een wandelcoachsessie kan een team in korte tijd tot concrete oplossingen en of ideeën komen. Een leuke ervaring wat tot verrassende resultaten kan leiden !

Duur: 3,5 uur

Groepsgrootte: Maximaal 30 personen

Prijs: € 350,- ( maatwerk incl. voorbereiding )

Stressmanagement / Stresspreventie

U wilt uw team versterken? U denkt aan stresspreventie? Camping de Ommekeer werkt samen met ervaren en gediplomeerd coach, trainer, creatief therapeut. Ontstressen door een workshop stressreductie. Tijdens de workshop worden mensen in contact gebracht met innerlijke rust. We bieden strategieën aan om de rust tijdens het werk te kunnen bewaren. Dit heeft een preventieve werking tegen burn-out, overspannenheid en ziekteverzuim. Er zijn een aantal manieren om in te grijpen in de ontwikkeling van ongezonde stress en stressklachten.

Duur: Sessies van 3,5 uur

Groepsgrootte: Maximaal 30 personen

Prijs: € 350,-

Activiteit op verzoek / Maatwerk

Graag ontwikkelen wij een activiteit op maat voor uw groep. Bespreek uw suggesties. Via onze relaties kunnen wij allerlei activiteiten aanbieden. Wij hebben zin in een uitdaging….