Direct reserveren
Bindingsdag

Bindingsdag bij De Ommekeer nabij Assen, Drenthe

Een bindingsdag is een dag vol leuke groepsactiviteiten en workshops, gericht op het beter leren kennen van uw collega’s. Een bindingsdag draagt bij aan de teamspirit en samenwerking binnen uw bedrijf.

Op De Ommekeer ontvangen wij u graag voor uw bindingsdag. Samen stellen wij een leuk programma op, waarbij u gebruik kunt maken van alle groepsfaciliteiten op ons bedrijf. Zoals de gezellige activiteitenruimte, de feesttent, het terras en voldoende modern en schoon sanitair. En natuurlijk de prachtige, bosrijke buitenruimte en de grote recreatieplas.

De activiteiten en workshops die wij kunnen bieden zijn leuk voor alle leeftijden binnen uw bedrijf. Gaan jullie samen schilderen, koken of lekker actief buiten bezig met een fietstocht, klootschieten of bijvoorbeeld rijden op een segway?

Kijk ook eens naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van bedrijfscoaching en teambuilding.

Natuurlijk verzorgen wij graag de catering van uw gezellige bindingsdag. Dit doen wij in samenwerking met een goede en ervaren cateraar.

Wij leveren graag maatwerk voor bindingsdag voor optimaal resultaat! Neem vooral contact met ons op om te overleggen. Er kan veel!